Algemene Voorwaarden


Taartster

St Jansvoort 6

5438 AE Gassel

KVK:  61891495

BTW: NL149698288B01


Bestellen en betalen 

 

Een gelegenheidstaart  bestellen

Dit is mogelijk via ons contactformulier, website of email. Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf per bank is voldaan. Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-81167098. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een offerte. Na akkoord sturen wij vooraf per e-mail de factuur.  Deze  dient  binnen 7 dagen na factuurdatum of tenminste 1 week voor de ophaaldag voldaan te zijn op rekeningnummer: NL61 RABO 0300 1832 08 t.n.v. Corina Josemanders te Gassel onder vermelding van het factuurnummer.

 

Ontvangt u geen factuur, neem dan contact op met ons via ons contactformulier of via: 06-81167098

 

Een bruidstaart bestellen

Dit is mogelijk via ons contactformulier, website of email. Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf per bank is voldaan. Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-81167098. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een offerte.

Wanneer u na ontvangst van de offerte een intakegesprek of proeverij wenst, kunnen we hiervoor een afspraak maken. Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden, de kosten van een proeverij bedragen € 30,-  voor 2 personen. Na het intakegesprek en/of proeverij ontvangt u van ons een uitgebreide offerte, eventueel met een schets van het ontwerp (dit is niet altijd noodzakelijk). Deze offerte blijft een week geldig, gedurende deze week blijft de gewenste leverdatum voor u gereserveerd. Na akkoord van de offerte ontvangt u van  Taartster een factuur ter bevestiging van uw bestelling.

 

Op deze factuur vind u het totaalbedrag van uw bestelling en het bedrag wat dient te worden aanbetaald 50% van het totaal bedrag afgerond naar boven.  De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL61 RABO 0300 1832 08 t.n.v. Corina Josemanders te Gassel onder vermelding van het factuur nummer.

Na ontvangst van de aanbetaling wordt uw bestelling definitief. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is voldaan, behoudt Taartster het recht om de bestelling te annuleren en andere bestellingen aan te nemen.

Het restant van de factuur dient uiterlijk 1 maand voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 1 maand van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan.

 

Indien wij geen betaling ontvangen, zal er geen taart gemaakt worden!

 

Namaken en Allergieën

 

Al onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek.  Een taart wordt ook niet nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn/inspiratie/verduidelijking dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.

 

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën en dit eventueel aangeven. Taartster is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid.

 

Bezorgen en ophalen

 

Gelegenheidstaarten dienen, tenzij anders overeengekomen, opgehaald te worden. Ophaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur. Taarten voor het weekend kunnen opgehaald worden op zaterdag ochtend van 9.30-10.00. Als u de taart zelf ophaalt, bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoeren van de taart. Taartster is hiervoor niet aansprakelijk. 

Bruidstaarten worden altijd door ons bezorgd op de locatie waar de taart wordt aangesneden. Binnen een straal van 5 kilometer bedragen de kosten hiervoor €12,50.  Daarbuiten wordt €0, 50 per gereden km. in rekening gebracht met een minimum van €12,50-.

 

Bij bezorging op een huwelijkslocatie dient u de locatie ervan op de hoogte te stellen dat u de bruidstaart door ons laat bezorgen. Wij nemen zelf ook tijdig contact op met de locatie om de mogelijkheden tot eventueel koelen van de taart en het tijdstip van bezorgen te bespreken.

 

Voor standaards, interne frames e.d. vraag ik een borg, welke in zijn geheel wordt geretourneerd als de standaard e.d. in goede staat wordt opgehaald. Indien er beschadigingen e.d. aan de standaard is, zal het borgbedrag niet of gedeeltelijk worden geretourneerd.

 

Taartster is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde taart/producten, nadat deze zijn opgehaald of op de locatie zijn afgeleverd en/of opgebouwd. 

 

Annuleren

 

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw aanbetaling c.q. 50% van het totaal bedrag afgerond naar boven als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.  Na uw annulering afhankelijk van het termijn waarin u annuleert ontvangt u het gehele bedrag of 50% van het gehele bedrag retour via bankoverschrijving.

 

Omstandigheden

 

Taartster is een eenmanszaak en bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer Taartster de bestelling niet voor u kan uitvoeren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag.

 

Klacht

 

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Taartster zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken. Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

 

Privacy

 

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

 

Wanneer u een bestelling plaatst,

gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.