Wij gaan trouwen!


Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

 

Nu breekt er een tijd aan waarbij veel geregeld moet worden. En bij een huwelijk hoort natuurlijk een taart. Of de taart nu romantisch, strak, bijzonder, gek of kleurrijk moet worden, ik kan jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor jullie mooiste dag.

 

De Bruidstaart

 

Ik maak de bruidstaart van een luchtig biscuit en ik vul een bruidstaart met 2 tot 3 overheerlijke vullingen per taart. Mijn bruidstaarten worden gemaskeerd met witte chocolade ganache en gepresenteerd op een mooie afgewerkte onderplaat/drum.

De prijs voor een bruidstaart is vanaf €4,50 per persoon, minimaal 20 personen. Bij een bruidstaart gecombineerd met cupcakes, is de bruidstaart voor minimaal 12 personen.

 

Graag maak ik een afspraak om tijdens een intake jullie wensen te bespreken en een offerte te maken.

 

Een Proeverij

 

Ik verzorg ook een bruidstaart proeverij op afspraak bij mij in Gassel. Een proeverij duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 vullingen. Ik mail jullie een lijst met mogelijkheden. Ook proef je de biscuit, ganache en fondant.

 

Tijdens de proeverij (tapas-style) of intake zullen we samen de taart bespreken. Hebben jullie leuke voorbeelden gezien voor jullie taart? Neem die gerust mee. Mochten jullie een specifieke kleur wensen, neem dan ook een kleurstaal van de gewenste kleur mee. Of een afbeelding van de bloemen uit het bruidsboeket, of de uitnodiging, het kan allemaal verwerkt worden in een taart. Daarnaast heb ik zelf ook nog veel voorbeelden en suggesties.

De prijs voor de proeverij (2 a 3 personen) is € 35,00.

 

Neem hieronder contact met me op en informeer of ik voor jullie trouwdag nog een mogelijkheid heb en plan een proeverij in!

 Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.