Workshops


Taartster heeft workshops voor iedereen!

 

Ik kom op locatie bij een groep van minimaal 6 personen. Samen gaan we een 17,5 cm taart voor 10-12 personen snijden, vullen en decoreren. We kunnen ook cupcakes gaan decoreren. Je krijgt tips en recepten zodat je daarna zelf aan de slag kunt gaan. Ik neem alles mee van biscuit, materialen tot aan het tafelkleed!

 

Er zijn genoeg gelegenheden om een leuke, gezellige en leerzame taart workshop van Taartster te volgen. Je kunt me o.a. uitnodigen voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, familiefeest, vriendinnenclub, babyshower en kinderfeesten.

 

Maar ook voor bedrijven, teambuilding, personeelsfeesten en grote groepen, zoals bijvoorbeeld een  vrouwenbond, maak ik workshops op maat. 

 

Enkele keren paar jaar geef ik thema workshops aan huis of in een externe ruimte. Die workshops zet ik op deze site en op facebook. Je kunt je daar voor inschrijven. Je kunt hierbij denken aan moeder/dochter workshops, Pasen, Sinterklaas, Kerst of technieken workshops.

 

Ook kan ik op aanvraag prive workshops geven. Mocht je al taarten maken en net die ene techniek niet onder de knie krijgen, ik help je graag verder.

 

Voor boekingen, prijzen en informatie kun je hieronder contact met me opnemen.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.